Het is september en voor Descartes betekent dit het begin van het werkjaar 2023-2024. Bij het begin van zo’n jaar kijken we met z’n allen terug naar wat voor een topjaar het weer is geweest, maar uiteraard zijn we ook al volop bezig met het voorbereiden van dit werkjaar met tal van zotte bijeenkomsten, JVS-activiteiten en uiteraard ons zomerkamp (29 jul-7 aug 2024).

Vanaf september zal de leidingsploeg van JVS-Descartes er ook anders uitzien. Helder, Seppe, Tuur en Miquel hebben besloten om, na een ongelooflijke mooie tijd bij onze jeugdbeweging, een punt te zetten achter hun leiderscarrière. Hun vertrek betekent dan ook dat er 4 nieuwe leiders gezocht werden en ook gevonden zijn! Met heel veel trots stellen we aan jullie de nieuwste leden van de leiding voor!

Noa:
Heyy, ik ben Noa! Ik hou van goede muziek, lekker eten, creatief bezig zijn en de geweldige Descartes groep. Voor een filosofisch gesprek kan je altijd bij mij terecht. Descartes is al sinds 2020 een tweede thuis voor mij en ik ben dus ook super enthousiast om deel uit te maken van de leidingsploeg! 🙂 

Tiemen:
Heyy ik ben Tiemen, 16 jaar en één van de vier nieuwe leiding. Ik studeer Wetenschappen-Wiskunde aan humaniora Kindsheid Jesu Hasselt. Mijn interesses liggen natuurlijk bij sterrenkunde, maar voor leuke weetjes en feitjes over auto’s kan je ook altijd bij mij terecht. Ik zit al 6 jaar bij Descartes en hoop dat ik ervoor kan zorgen dat de komende jaren voor iedereen even leuk zijn als de afgelopen 6 voor mij.

Ennio:
Hoi hoi, Ik ben Ennio en mijn eerste kamp was Born 2015 waar ik al onmiddellijk verliefd werd op deze groep. We houden de relatie wel open :p Ik heb enorme interesse in Fysica en astronomie dus stel mij hierover maar gerust vragen, zolang ze niet al te moeilijk zijn 😉

Tuur:
Heyy, ik ben Tuur. ik studeer fysica aan de UHasselt in Diepenbeek. Ik ben al bij Descartes sinds 2017 en heb dus al veel leuke jaren achter de rug met deze jeugdbeweging. Ook ben ik leiding sinds 2023 en ben ik van plan om Descartes te helpen naar een mooie toekomst!


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.