Koen Verlinden
Webmaster
JVS-STAFFER

Koen Verlinden

Koen Verlinden is bij JVS-Descartes gekomen in 2014. Dit na kennis gemaakt te hebben met JVS-Descartes via de JVS. Daar is hij sinds 2008 bij aangesloten. Ook is hij JVS-Staffer sinds 2015. Buiten JVS-Descartes en de JVS houdt hij zich vooral bezig met historische voertuigen. Bijvoorbeeld met de restauratie van een 1952 Citroën Traction Avant. En hij is vrijwilliger bij VZW Stoomcentrum Maldegem.

Wout Goesaert
Voorzitter
Public Relations

Wout Goesaert

Wout Goesaert is al lid van JVS-Descartes sinds de jeugdcursus van 2010. Wout is leider geworden in 2017 en is voorzitter sinds januari 2018. Voor vragen of opmerkingen over Descartes moet je dus bij hem zijn. Wout is 20 jaar en volgt een Astronomy Research master aan de Universiteit Leiden.

Karolien Vanstraelen
Secretaris
Public Relations

Karolien Vanstraelen

Karolien is 19 jaar en zit sinds 2012 bij Descartes. Haar papa heeft vroeger ook bij Descartes gezeten en heeft haar dan ook aangespoord om de jeugdcursus te gaan volgen, ze heeft er geen spijt van! Buiten Descartes is ze vooral veel bezig met muziek en fotografie en ze studeert Global Sustainability Sciences aan de universiteit van Utrecht.

Jolien Daniëls
Penningmeester

Jolien Daniëls

Jolien Daniëls is sinds 2015 lid van Descartes. Ze studeert humane wetenschappen op het 6de middelbaar. Dit wordt haar zesde kamp en het zevende jaar bij Descartes. Verder zijn Jolien haar hobby’s joggen en het bespelen van de piano. In de zomer is ze ook monitor bij Kazou Limburg.

Miquel Hillen
Selena Verantwoordelijke
Jeugdcursus Verantwoordelijke

Miquel Hillen

Dit is Miquel. Hij is 20 jaar oud en woont in het mooie Ham. Sinds 2011 is hij al lid van JVS Descartes en na 7 jaar spelen en ravotten is hij leider geworden. Hij vervult de rol van secretaris binnen Descartes. Miquel studeert fysica aan de UHasselt. Zijn hobby’s zijn viool, piano en schermen, na Descartes natuurlijk! Miquel houdt graag voordrachten en speelt vaak ook mee in de vele spelletjes, waarin hij soms toch wel eens in durft vals te spelen 😋

Seppe Degelin Willekens
Verantwoordelijke Materiaal
Medische Verantwoordelijke

Seppe Degelin Willekens

Seppe is lid van Descartes sinds 2011, net als veel leden deed hij dat jaar de jeugdcursus. Seppe is al sinds 2017 penningmeester en leider. Naast Descartes is Seppe ook monitor bij Kazou Limburg. Seppe studeert Lucht en Ruimtevaart technieken aan de Technische universiteit in Delft (Nederland).

Helder Clerx
Hoofdkampleider

Helder Clerx

Hey, ik ben Helder Clerx. Ik ben al sinds 2012 trots Descartiaan en ben sinds toen ieder kamp mee geweest! Na een diploma Informatica Beheer te behalen in het middelbaar ben ik naar Gent vertrokken om Sociaal Werk te studeren. Buiten mijn interesse voor wetenschap en technologie ben ik o.a. ook een fervent jeugdwerker, ik hou van avontuur en in de bergen wandelen en je kan me ook af en toe achter een camera zien staan.

Tuur Decoene
Verantwoordelijke Materiaal

Tuur Decoene

Tuur is al negen jaar lid bij Descartes en is sinds 2017 leiding. Tuur is dit jaar de HKL, wat staat voor niets minder dan hoofdkampleider. Hij zal dus dit jaar er voor zorgen dat ons jaarlijkse zomerkamp kan doorgaan. Tuur is buiten Descartes ook monitor bij Kazou en studeert podiumtechniek aan het RICTS in Brussel.

Frederik Vanherf
Selena Verantwoordelijke

Frederik Vanherf

Frederik Vanherf is al sinds 2012 lid van Descartes en begint als 20-jarige aan zijn laatste bachelor industrieel ingenieur. Hij woont in Maasmechelen en houdt van leden entertainen en spelletjes verzinnen. Een wetenschappelijke discussie is ook altijd naar zijn goesting. Eens filosoferen staat zeker op zijn agenda. Bij hem kan je terecht voor een goed gesprek of om algemeen plezier te maken.

Tom Geraerts
Stellaris

Tom Geraerts

Tom is sinds 2015 lid van JVS Descartes en leider van 2018. Hij praat graag en staat dus liefst voor een groep, ja kan je dus zeker aan een aantal leuke voordrachten verwachten.