Wout Goesaert
Voorzitter
Public Relations

Wout Goesaert

Hoi, ik ben Wout en ik ben al lid van JVS-Descartes sinds de jeugdcursus van 2010, héél lang geleden. Ik ben leider geworden in 2017 en ben voorzitter sinds januari 2018. Voor alle vragen en opmerkingen over Descartes kun je dus bij mij terecht. Ik ben 20 jaar en volgt een Astronomy Research master aan de Universiteit Leiden. Momenteel doe ik onderzoek naar een super massief zwart gat.

Karolien Vanstraelen
Public Relations

Karolien Vanstraelen

Heyy, ik ben Karolien, 20 jaar en zit al sinds de jeugdcursus van 2012 bij Descartes. Mijn papa was vroeger ook lid van Descartes en heeft mij dan ook aangespoord om zelf ook te komen, en ik heb er geen spijt van! Naast Descartes amuseer ik mij met muziek, fotografie en samen zijn met vrienden. Ik studeer momenteel Global Sustainability Sciences aan de Utrecht Universiteit.

Jolien Daniëls
Penningmeester
Aanspreekpunt Integriteit

Jolien Daniëls

Hey hey, ik ben Jolien Daniels, trotse leidster van de geweldige jeugdbeweging JVS-Descartes. Momenteel studeer ik verder in de richting Sociale Readaptatiewetenschappen. Buiten mijn studie, hou ik me graag bezig met sporten, helemaal los gaan op muziek en Descartes natuurlijk. Met veel plezier kan ik zeggen dat ik de functie van penningmeester en API op mij mag nemen. Ik zal dan ook altijd klaarstaan om jullie vragen te beantwoorden. Hopelijk zie ik jullie snel!

Koen Verlinden
Webmaster
JVS-STAFFER

Koen Verlinden

Hey, ik ben Koen en bij JVS-Descartes sinds 2014. Dit na kennis gemaakt te hebben met JVS-Descartes via de JVS. Daar ben ik al sinds 2008 bij aangesloten. Ook ben ik JVS-Staffer, dat al sinds 2015. Buiten JVS-Descartes en de JVS hou ik me vooral bezig met historische voertuigen. Bijvoorbeeld met de restauratie van een 1952 Citroën Traction Avant. Daarnaast ben ik ook vrijwilliger bij VZW Stoomcentrum Maldegem.

Miquel Hillen
Selena Verantwoordelijke
Jeugdcursus Verantwoordelijke

Miquel Hillen

Hey hey, ik ben Miquel. Al sinds 2011 ben ik lid van JVS Descartes en na 7 jaar spelen en ravotten ben ik leider geworden. Ik ben verantwoordelijk voor de Selena en de jeugdcursus. Ik studeer Fysica aan de UHasselt en TU-Eindhoven. Verder zijn mijn hobby’s muziek maken en de wereld ontdekken, na Descartes natuurlijk! Ik geef graag voordrachten en speel vaak ook mee in de vele spelletjes, maar let op, soms durf ik toch wel eens vals te spelen 😋

Seppe Degelin Willekens
Verantwoordelijke Materiaal
Medische Verantwoordelijke

Seppe Degelin Willekens

Dag allemaal, Seppe hier! Door mijn grote passie voor waarnemen werd ik in 2011 lid van JVS-Descartes via de jeugdcursus. Na 6 jaar lang mij rot te amuseren als lid werd ik in 2017 leider en penningmeester. Ondertussen heb ik die laatste overgedragen aan Jolien en ontferm ik mij samen met mijn eeneiige tweelingsbroer Tuur of het materiaal van Descartes. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor alles wat met waarnemen te maken heeft en aangezien ik dan nog niet genoeg werk heb houd ik mij ook bezig met het medisch materiaal en medische fiches begrijpen (en onthouden) van iedereen. Naast Descartes ben ik ook actief bij Kazou Limburg als hoofdmonitor en voorzitter van de beleidsraad. Studeren doe ik ook nog, in Leuven kan je mij soms terugvinden op de schoolbanken bij de opleiding Toegepaste Informatica.

Helder Clerx
Hoofdkampleider
Aanspreekpunt Integriteit

Helder Clerx

Hey, ik ben Helder Clerx. Ik ben al sinds 2012 trots Descartiaan en Ben sinds toen ieder kamp meE geweest! Na een diploma informatica beheer te behaLen in het middelbaar ben ik naar Gent vertrokken om sociaal werk te studeren. Buiten mijn interesse voor wetenschap en technoloGie ben Ik o.a. ook Een fervent jeugdwerker, ik hou van avontuur en in de bergen wandelen en je kan me ook af en toe achter een camera zien staan.

Tuur Decoene
Verantwoordelijke Materiaal

Tuur Decoene

Heyy, ik ben Tuur! Al lid bij Descartes van 2011 en sinds 2017 leiding. Spellen en entertainment zijn mijn specialiteit en ben er ook graag mee bezig! Naast Descartes ban ik ook monitor bij Kazou en ik studeer podiumtechniek aan het RICTS in Brussel, waarmee ik heel druk bezig ben overal in België en omstreken.

Frederik Vanherf
Selena Verantwoordelijke

Frederik Vanherf

Ik ben geboren in 2000, het laatste jaar van het vorige millennium. Ik ben al sinds 2012 lid van Descartes en studeer nu voor een master in de ingenieurswetenschappen aan de KULeuven. Ik woon in Maasmechelen en hou van leden entertainen en spelletjes verzinnen. Een wetenschappelijke discussie is ook altijd naar mijn goesting. Eens filosoferen staat zeker op mijn agenda. Bij mij kan je terecht voor een goed gesprek of om algemeen plezier te maken.

Wout Stulens

Wout Stulens

Hey hey, ik ben Wout(st). Sinds 2022 ben ik lid van de leiding. Naast sterrenkunde ben ik ook enorm geïnteresseerd in waarnemen. Je kan dus altijd bij mij terecht om een hemelobject te vinden. Ook ga je mij zien bij voordrachten. Ik vind het persoonlijk enorm fijn om mensen dingen bij te brengen over een hele hoop onderwerpen. Buiten Descartes hou ik me nog bezig met school, waar ik Industriële Wetenschappen studeer, tennis, dictie en het spelen van D&D.

Tom Geraerts
Jezero

Tom Geraerts

Hey, ik ben sinds 2015 lid van JVS Descartes en leider sinds 2018. Ik babbel graag en sta dus graag voor de groep, ja, je kan je dus zeker aan een aantal leuke voordrachten verwachten.