Koen Verlinden
WEBMASTER
JVS-STAFFER

Koen Verlinden

Koen Verlinden is bij JVS-Descartes gekomen in 2014. Dit na kennis gemaakt te hebben met JVS-Descartes via de JVS. Daar is hij sinds 2008 bij aangesloten. Ook is hij JVS-Staffer sinds 2015. Buiten JVS-Descartes en de JVS houdt hij zich vooral bezig met historische voertuigen. Bijvoorbeeld met de restauratie van een 1952 Citroën Traction Avant. En hij is vrijwilliger bij VZW Stoomcentrum Maldegem.

Owen Klijnsma
HOOFDKAMPLEIDER

Owen Klijnsma

Owen is al lid sinds de jeugdcursus van 2011, en is leider sinds 2016. Hij is webmaster geweest, en zal dit jaar HKL zijn. Owen verzint graag spellen, en voor creatieve ideeën kun je vaak ook bij hem terecht!

Miquel Hillen
SECRETARIS
VERANTWOORDELIJKE JEUGDCURSUS

Miquel Hillen

Dit is Miquel. Hij is 17 jaar oud en woont in het mooie Ham. Sinds 2011 is hij al lid van JVS Descartes en na 7 jaar spelen en ravotten is hij leider geworden. Momenteel is hij samen met Lore secretaris. Verder zit hij in het gewone leven op school in het 6 de jaar latijn wiskunde op het Don Boscocollege in Hechtel. Zijn hobby’s zijn viool, piano en schermen, na Descartes natuurlijk! Miquel houdt graag voordrachten en speelt vaak ook mee in de vele spelletjes, waarin hij soms toch wel eens in durft vals te spelen 😋

Cedric Ambroos
VERANTWOORDELIJKE MATERIAAL

Cedric Ambroos

Dit is Cedric Ambroos en hij is 17 jaar. Hij is al lid van JVS-Descartes sinds de jeugdcursus van 2012. In 2016 werd hij leider. Samen met Tuur Decoene is hij verantwoordelijk voor het materiaal. Aan het Technisch Instituut Sint-Jozef te Bilzen studeert hij industriële wetenschappen (IW). Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in sterrenkunde en wetenschap. Geboeid door techniek spendeert hij zijn vrije tijd aan persoonlijke projecten. Cedric is zeer sportief en dit merkt je zeker op in zijn spellen.

Tuur Decoene
VERANTWOORDELIJKE MATERIAAL

Tuur Decoene

Tuur is al zeven jaar lid bij Descartes en is sinds 2017 leiding. Hij staat voor het tweede jaar op rij in voor het materiaal van Descartes samen met Cedric. Tuur houdt zich daarbuiten vooral bezig met het maken van spellen. En hij heeft dit jaar zijn diploma voor animator in het Vlaams jeugdwerk behaald.

Lore Van Houte
SECRETARIS
MEDISCHE VERANTWOORDELIJKE

Lore Van Houte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Wout Goesaert
VOORZITTER
VERANTWOORDELIJKE JEUGDCURSUS

Wout Goesaert

Wout Goesaert is al lid van Descartes sinds de jeugdcursus van 2010. Wout is leider geworden van Descartes in 2016 en is voorzitter sinds 2018. Voor vragen of opmerkingen over Descartes moet je dus bij hem zijn. Wout is 16 jaar en volgt wetenschappen wiskunde (ww8) aan Kindsheid Jesu in Hasselt.

Seppe Degelin Willekens
PENNINGMEESTER
MEDISCHE VERANTWOORDELIJKE

Seppe Degelin Willekens

Seppe Degelin Willekens is al lid van Descartes sinds 2011, hij werd lid via onze jeugdcursus en heeft sinds dat jaar elke activiteit meegedaan die er was. Seppe is leider sinds 2016 en in datzelfde jaar werd hij ook al tot penningmeester benoemd.

Corneel Jaspers
VERANTWOORDELIJKE SELENA

Corneel Jaspers

Corneel is sinds de jeugdcursus van 2012 lid van Descartes en is leider geworden in 2017. Hij is 16 jaar oud, woont in Genk, bespeelt de hoorn en studeert muziek aan het Lemmensinstituut in Leuven. Hij heeft een grote passie voor niet alleen sterrenkunde, maar ook voor muziek, geografie en geschiedenis. Al het tweede jaar op rij is hij samen met Frederik verantwoordelijk voor de Selena.

Frederik Vanherf
VERANTWOORDELIJKE SELENA

Frederik Vanherf

Frederik Vanherf is al sinds 2012 lid van Descartes en begint als 18-jarige aan een opleiding industrieel ingenieur. Hij woont in Maasmechelen en houdt van leden entertainen en spelletjes verzinnen. Een wetenschappelijke discussie is ook altijd naar zijn goesting. Eens filosoferen staat zeker op zijn agenda. Bij hem kan je terecht voor een goed gesprek of om algemeen plezier te maken.

Tom Geraerts
JVS-STAFFER

Tom Geraerts

Tom is 19 jaar en is al lid sinds 2015, en hulpleider sinds 2018. Hij zit ook in de JVS STAF en is geïnteresseerd in sterrenkunde en wetenschap, daarom dat hij nu voor zijn bachelor fysica aan het studeren is. Hij praat graag en staat het liefst voor een groep, je kan je dus zeker aan een aantal interessante voordrachten verwachten.