Gegroet beste lezertjes, lezerinnetjes, lezers en analphabeten

Na een Hiatus van Astronomische afwijkingen keert het ons allen geliefde tijdschriftje eindelijk weer. Herboren in een nieuw modern jasje en klaar voor de toekomst. Jazeker, het is de enige echte Selena, nu in blog-formaat!

Vanaf heden zal de Selena niet meer in jullie brievenbus te vinden zijn. In plaats daarvan zullen er periodiek interessante artikels verschijnen op de spiksplinternieuwe website, permanent online beschikbaar voor julie en het algemene publiek. Daarnaast zal er voor onzer trouwe leden binnenkort ook een nieuwe facebookpagina beschikbaar zijn met daarop plaats voor de iets wat luchtigere content. Iedereen is hier welkom om zelf interessante artikels , weetjes, gedachten of zelfs grappige memes te delen en hierover te discussiëren. Zo hoeft de bijeenkomst nooit te eindigen!

Indien jullie zelf zin hebben om eens een artikeltje te schrijven voor de website mogen jullie altijd een mailtje sturen naar ons nieuwe mailadres: selena@jvs-descartes.org of ons zelf persoonlijk aanspreken. Zeker doen!

Een nieuw werkjaar staat voor de boeg, en ik hoop dat jullie net als ons staan te popelen om erin te vliegen! Wij gaan jullie niet langer ophouden en wensen jullie veel plezier toe in het ontdekken van de nieuwe site en facebookpagina.

Met sterrenkundige groeten,                                         

Corneel Jaspers
Frederik Vanherf

Redacteurs Selena

Categorieën: Selena

1 reactie

Toontje · 9 oktober 2018 op 18:32

Dit is een leuk concept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.