Beste Descartianen, Jezerianen, Jeugdcursisten en ouders,

Zaterdag is het zo ver, dan vindt ons kerstfeestje plaats! Helaas zitten de inschrijvingen vol, maar stuur ons vooral een mailtje als je nog zou willen deelnemen voor het geval dat iemand afzegt.

Belangrijk om te weten is dat het op een andere locatie eindigt, bij Tom thuis (zie vorige mail). We willen graag ook de ouders uitnodigen om bij ons aan het kampvuur een gratis bekertje chocomelk te komen drinken net na de bijeenkomst (21u). Het wordt geen lange/uitgebreide kerstdrink. Maar als jullie een kwartiertje de tijd hebben, zorgen we ervoor dat iedereen in één beweging aankomt en weer vertrekt. Zo vermijden we problemen die het kruisen van auto’s kan veroorzaken op de smalle toegangsweg.

Als het zeer slecht weer zou zijn zodat de fakkeltocht niet kan doorgaan, beslissen we om toch in de Cosmodrome te blijven. In dat geval lichten we jullie zaterdag in voor de bijeenkomst bij het afzetten en via mail.

Ten slotte willen we nog een oproep doen aan de deelnemers om een leuke kerstoutfit mee te nemen. Een gekke kersttrui, een kerstmuts,… Het is allemaal welkom! Tot zaterdag!

Met sterrenkundige groet,

De Leiding.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.