Beste Descartianen, Jezerianen en ouders,

Allereerst willen we jullie vanuit de Leiding nog een zalig kerstfeest wensen en alvast een voorspoedig en verwonderend 2023!

Het is weer die tijd van het jaar, het kerstfeestje is daar! Tijd om de serieuze voordrachten tijdelijk aan de kant te zetten en de Descartes awards en heerlijke pannenkoeken boven te halen! We hebben echter een groot probleem: de leiding is alle kerstversiering kwijt. We vermoeden dat de schalkse Grinch ermee is gaan lopen! We hebben jullie hulp nodig om deze terug te vinden en we nemen jullie daarom mee op een fakkeltocht!

We verwachten jullie eerder dan gewoonlijk om 16u45 aan de parking van de Cosmodrome. Wij voorzien eten voor jullie in de vorm van heerlijke pannenkoeken. Inschrijven is verplicht en kan via het formulier hieronder (lees verder voor de ophaal instructies).

Linkje naar het inschrijf formulier: https://forms.gle/7SXTq63d2rfqwhhQ8

Belangrijk om te weten is dat we niet terug uitkomen bij de Cosmodrome. We eindigen om 21u op een andere locatie, namelijk Winkesstraat 4, 3690 Zutendaal. Jammer genoeg geeft de GPS vaak een verkeerde route aan. Daarom hieronder een kaartje met daarop de blauwe juiste route en de rode verkeerde route:

Niet afdraaien in het bos aan de fietsoversteek maar aan de kerk van Wiemesmeer bij frituur Transfer.

Met sterrenkundige groet,

De Leiding.

Categorieƫn: Bijeenkomsten

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.