Beste Descartianen en ouders,

Ondertussen is het alweer bijna 2 weken geleden dat onze eerste virtuele Descartes bijeenkomst plaatsvond. Vorig weekend konden jullie genieten van een vervanging van het Paas Astro Weekend, de Paas Astro Quarantaine.

Toegegeven, het zijn vreemde tijden met bijhorende uitdagingen. Maar als er iets is waar Descartes goed in is, dan is dat wel originele oplossingen zoeken voor de gekste uitdagingen. We blijven ons best doen om jullie zo verbonden en geïnspireerd mogelijk te houden!

De afgelopen weken hebben we gebruikt om te onderzoeken wat de impact juist is op de werking van Descartes en hoe we er desondanks toch het beste van kunnen maken. Zo kon bijvoorbeeld het Descartes Jeugd Symposium niet doorgaan maar zal binnenkort de uitgestelde kamp introductie online gepresenteerd worden (meer info volgt nog).

Deze zaterdag vindt de tweede bijeenkomst plaats van 14u tot 17u30. Zoals de vorige keer wachten we jullie via Discord (zie instructies) op in de “Parking” voice chat. Daarna beginnen we aan de bijeenkomst door in groepjes allerlei online gezelschapsspellen te spelen. Na deze spelletjes volgt een voordracht (ook via Discord) over de Mandelbrot Set en fractalen. Gelieve jezelf standaard op ‘mute’ te zetten en enkel te unmuten als je iets wilt zeggen zodat we zo weinig mogelijk last hebben van achtergrond geluid.

Met sterrenkundige groet en blijf gezond,

De Leiding.

Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.