Beste Descartianen en ouders,

Omdat onze bijeenkomsten tenminste voor de komende maand niet kunnen doorgaan, heeft de leiding gezocht naar een alternatief om de sfeer erin te houden.

Deze zaterdag gaat de bijeenkomst online van start via Discord. Discord is een populaire audio communicatie applicatie die voornamelijk gebruikt wordt door gamers. JVS-Descartes beheert al enkele jaren een kanaal waar ook leden welkom zijn (om bijvoorbeeld op de Descartes Minecraft server te spelen).

Discord kan hier gedownload worden om te installeren op je pc, maar je kunt ook gewoon Discord openen in de browser. Om gebruik te maken van Discord, moet je wel een account aanmaken. Als je dat doet wordt er gevraagd of je een eigen kanaal wilt aanmaken, dit is niet nodig. Eens je een account hebt, kun je de link naar ons kanaal gebruiken om de bijeenkomst mee te volgen. Gelieve een (bij)naam te gebruiken in het kanaal waarmee we jullie kunnen herkennen.

De bijeenkomst begint om 14u en zal duren tot 15/16u. Er is geen exact einduur omdat het voor ons moeilijk is om in te schatten. Er zal geen voordracht gegeven worden aangezien we nog aan het uitzoeken zijn hoe we dit best kunnen aanpakken. Wel gaan we in groepen verschillende spelletjes spelen.

Als er zaken nog niet duidelijk zijn, horen we het graag. Dan horen we jullie zaterdag!

Met sterrenkundige groet,

De Leiding.

Categorie├źn: Bijeenkomsten

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.