Beste Descartianen en ouders,

De eerste activiteit van het jaar staat er alweer aan te komen: de eerste bijeenkomst. Net als vorig jaar gaat aan deze bijeenkomst een introductie vooraf die begint om 17u en die 1u zal duren. Hierin wordt teruggeblikt op het voorgaande jaar, het kamp, worden de nieuwe functies van de leiding bekend gemaakt en wordt uitleg gegeven over het komende jaar. De leden met hun ouders zijn dus uitgenodigd voor de jaarintroductie. Na de intro gaat de bijeenkomst verder zonder de ouders maar je hoeft de intro niet te volgen om mee te kunnen doen aan de bijeenkomst. In dat geval kun je gewoon naar de Cosmodrome komen om 18u. De bijeenkomst zal er zoals gewoonlijk uitzien met een spel, bedacht door Tom, en twee voordrachten van Seppe en Frederik. Rond 21u worden jullie door ons terug aan de parking afgezet.

Voor zaterdag kun je je inschrijven voor twee zaken: de jaarintro en de bijeenkomst. Hiervoor zijn twee aparte inschrijfsystemen omdat het om een andere groep gaat en omdat de jaarintro geregistreerd wordt als een evenement. Voor de jaarintro is het genoeg als één persoon zich inschrijft per bubbel en voor de bijeenkomst vragen we dat ieder lid zich afzonderlijk inschrijft. Hieronder de links:

Jaarintroductie: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWK77rmDrLg_cQSR7TH6XFkA-381OghWzB_0J75mIOPJawwQ/viewform?usp=sf_link

Bijeenkomst: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2JUULiY6YNU3BeudcaIRcQHLgt3NrFaCGzLJ9RSlAO_0kNg/viewform?usp=sf_link

Voor de jaarintroductie vragen we jullie om een mondmasker te dragen bij aankomst. Een overzicht van alle corona regeltjes vinden jullie hier. Tot zaterdag!

Met sterrenkundige groet,

De Leiding.

Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.