Beste Descartianen en ouders,

Ondertussen is het alweer bijna twee weken geleden dat de jaarintroductie en de eerste bijeenkomst plaatsvonden. Zoals beloofd; hieronder kunnen jullie de powerpoint terugvinden zodat jullie een volledig overzicht hebben van wat er dit jaar staat aan te komen en wat de regeltjes zijn in verband met Corona.

Deze zaterdag, 26/09 staat er weer een nieuwe bijeenkomst op het programma waarvoor jullie jullie allemaal mogen inschrijven via deze link (pas open om 12u). Tijdens de inschrijving kun je, indien dit nog niet in orde was, je nieuwe medische fiche aanmaken. Opgelet: had je al een medische fiche gemaakt maar vind je jezelf niet op de lijst met ontvangen medische fiches die gegeven wordt nadat je “ja” antwoordt op “Ik heb al een medische fiche ingevuld”, dan is deze vorige keer niet goed geregistreerd en moet je een nieuwe aanmaken.

Zaterdag wachten we jullie op vanaf 17u45 aan de parking van de Cosmodrome waarna we om 18u naar boven vertrekken. Op het programma staat deze zaterdag een spel van Cedric. Dit gaat door in het bos dus voorzie gepast schoeisel. Na een korte pauze volgt dan een voordracht van Frederik over Aliens en een voordracht van Seppe over de nieuwe Perseverance Mars rover. Deze laatste zal via een online call gebeuren gezien een deel van de leiding nu vast zit in rood corona gebied (Nederland) en dus niet aanwezig kan zijn. I.v.m. Corona gaat ook steeds één voordracht buiten door, voorzie dus zeker een dikke trui.

Met sterrenkundige groeten en tot zaterdag!

De Leiding.

Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.