Beste Descartianen en ouders,

We gaan naar zee, naar zee en iedereen mag mee! Of toch bijna naar zee, want we strijken dit jaar neer bij de Boerderie in Beauvoorde, West-Vlaanderen. Enkelen van jullie hadden dit juist geraden aan de hand van de kamptips!

Alle informatie vinden jullie in onze gloednieuwe kampbundel:

Om jullie alvast een indruk te geven van hoe het kamphuis en de omgeving eruit zien, hebben we een AI-gegenereerde trailer-video gemaakt met foto’s en video’s van onze kampverkenning:

Inschrijvingen:

Inschrijven kan vanaf 17/03 om 12u via onderstaand formulier:

Heb je je kind al ingeschreven? Super! vergeet dan niet:

  • Te checken of de medische fiche nog steeds klopt. Dit doe je door in je mailbox te zoeken naar de titel “Inschrijfformulier JVS-Descartes”. Alleen als je deze mail niet terugvindt, vragen we om je gegevens opnieuw op te sturen via deze link.
  • De betaling uit te voeren voor 10 mei 2023 op de rekening van JVS-Descartes. Zie volgende paragraaf.

Als u vragen heeft of graag een gesprek wenst met Jolien (penningmeester) over de betalingen of bijvoorbeeld in schijven wenst te betalen, gelieve haar dan te contacteren via penningmeester@jvs-descartes.org of +32 476 70 43 12

Rondvraag Eclipsreis Spanje 2026:

JVS-Descartes kijkt in de toekomst. In 2026 vindt in Spanje op 12 augustus een spectaculaire zonsverduistering (=eclips) plaats! De JVS (Vlaamse overkoepelende organisatie) organiseert daarom een kamp naar Spanje. Omdat wij benieuwd zijn naar jullie mening, verzoeken we jullie vriendelijk om via deze link onze anonieme bevraging in te vullen omtrent deze eclipsreis van 2026.

Voor vragen kun je altijd terecht bij hkl@jvs-descartes.org of +32 485 24 08 76.

Tot op kamp!

De HKL, Wout Goesaert.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.