Ziezo, hierbij geef ik het startschot van onze inschrijvingen voor het zomerkamp 2021! In dit bericht vind je: een link naar onze inschrijvingspagina, een link naar de kampintro die op youtube staat en een link naar de kampbundel.

De link hieronder brengt je naar de inschrijvingspagina. Na het invullen en doorsturen hiervan krijgt u een bevestigingsmail waarin je je antwoorden nog eens kan nakijken en eventueel veranderen. Zorg zeker dat je deze bevestigingsmail hebt gehad. zo ben je zeker dat wij je inschrijving goed hebben ontvangen.
Let op, je inschrijving is pas voltooid nadat je betaald hebt. De betaalinfo vind je terug in de kampbundel.

Moest je de kampintro gemist hebben is dat nog geen reden tot paniek. We hebben het opgenomen en gepubliceerd op onze youtube pagina
De kampintro:

In zo een kampintro kan je natuurlijk niet alle informatie vermelden. Daarom hebben we nog een boekje waar alle informatie in detail instaat.
Lees dit zeker nog eens grondig na zodat alles duidelijk. Moest je na het lezen van deze kampbundel vragen hebben over het kamp aarzel dan niet om iets te sturen naar hkl@jvs-descartes.org

Categorieën: Kamp

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.