Beste ouders en leden

Jullie kijken waarschijnlijk, net als ons, heel hard uit naar 7 juli. De dag dat we op kamp vertrekken. Zoals jullie waarschijnlijk de voorbije weken allemaal wel gehoord hebben zal dit kamp wat anders zijn dan de vorige edities. Dit allemaal natuurlijk omwille van het coronavirus.

De leiding heeft hier achter de schermen hard aan gewerkt en we zijn met een uitgebreid corona plan gekomen. Dit kunnen jullie volledig lezen in het document dat u bovenaan kan downloaden. We raden iedereen sterk aan dit al eens gelezen te hebben.

Daarnaast zullen wij op zaterdag 20/06 om 19:00 een live infomoment doen via Zoom. Dit kan u op 2 manieren volgen: ofwel via de zoom app die u kan downloaden op zoom.us. Wanneer u dan op deze link klikt komt u automatisch in de meeting. U kan dit ook volgen in google Chrome, hiervoor vindt u een uitgebreide handleiding in het document hieronder. U zal dan het meeting ID en password moeten ingeven. Deze vindt u onderaan in dit bericht.

De infosessie zal ook opgenomen worden, deze zal dan later op youtube geplaatst worden. De infosessie zal ongeveer een uur duren.

Vragen kan u altijd sturen naar leiding@jvs-descartes.org.

Hopelijk tot dan!

Meeting ID: 990 442 8166
Password: kamp2020

Categorieën: Kamp

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.