Hey Descartiaantjes,

Zodra is hij er weer, de laatste bijeenkomst van het jaar… 😢. Maar niet getreurd! Want wil je je Descartes (en bij extensie JVS) vriendjes zo snel mogelijk terugzien en kan je niet wachten tot het kamp? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de JVS-Zomeractiviteit op 20 Juli!

Dit jaar gaan we namelijk naar Koen zijn thuisstad, de mooie dijlestad Mechelen! Deze zullen we dit jaar verkennen vanaf het water met de SUP. En op het land met een supercool stadsspel! Voor wie nog niet bekend is met SUP’en. Hierbij sta je eigenlijk op een groot surfboard en beweeg je je voort doormiddel van een peddel.

Praktisch

Treinreis

Er zal vanuit Genk en Hasselt begeleiding van voorzien worden met de trein.

Gelieve ook 11,40€ te voorzien voor het gemeenschappelijk trein ticket. Je kan dit cash meenemen of op voorhand overschrijven op de rekening van JVS-Descartes (BE31 7351 6208 4055).

Kostprijs

De prijs bedraagt 15€ voor JVS leden en 20€ voor niet JVS leden. Betalen doe je met een overschrijving op de rekening van de Vereniging voor Sterrenkunde (BE64 4115 0424 0152) met de vermelding “NAAM lid + Zomeractiviteit 2024”.

Wist je trouwens dat je, als je nog voor de JVS-dag lid wordt, naast de vele andere voordelen ook mag meegenieten van deze ledenkorting? Word dus snel lid van de JVS via deze link!

OPGELET

Je bent niet automatisch JVS/VVS lid wanneer je lid bent van JVS-Descartes/Cosmodrome.

Lees hier meer.

Inschrijven

Categorieën: JVS

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.