Het Paas Astro Weekend, een heel weekend sterrenkundig plezier!

In het begin van de paasvakantie organiseert de JVS weer een super tof weekend, namelijk het Paas Astro Weekend (voorheen beter bekent als Paas Astro Kamp). Noteer zeker 2, 3 en 4 april in je agenda als je wilt meekomen. De inschrijvingen staan open dus wacht niet te lang met inschrijven.

Deelnemers PAK 2018 in Lokeren

Sterren kijken!

Als er geen wolken zijn, worden de telescopen buitengezet, een warme trui aangetrokken en ga je samen met de begeleiders sterrenbeelden opzoeken, of je leert waarnemen met een telescoop en spot een sterrenstelsel of een mooie planeet.

Workshops

Ook overdag wordt er aan sterrenkunde gedaan. Zo zijn er voordrachtjes voor beginners en gevorderden waar je veel bijleert over allerlei onderwerpen.

Spel en veel fun

Natuurlijk doen we overdag ook allerlei andere dingen, zoals sport en spelletjes. En mocht het weer tegenzitten, dan wordt er binnen een hoop plezier gemaakt! De JVS-staf bereidt een heel gevarieerd programma voor met een goede mix tussen sterrenkunde en ontspanning.

Praktisch

Het kamp duurt 3 dagen tijdens de paasvakantie.  Er worden treinopstapplaatsen met begeleiding voorzien vanuit Genk en Hasselt.
Heb je een eigen telescoop, neem deze gerust mee. Wij leren je beter werken met je telescoop.
De richtleeftijd is vanaf 12 jaar.

Inschrijven

OPGELET

Belangrijk! Je moet JVS/VVS lid zijn om mee te kunnen op het PAK.

Lees hier hoe je je lid kunt maken.

BETALING

Let op: Je inschrijving is pas definitief na de betaling van €50 op BE64 4115 0424 0152 met de vermelding van de “‘naam van de deelnemer’ + PAK 2022″.

Tot in de paasvakantie!

Categorieën: JVS

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.