In de Paasvakantie komen jongeren uit alle uithoeken van Vlaanderen samen om op een leuke manier aan astronomie te doen. Op het programma staan een heleboel leuke activiteiten, zoals workshops, sport en spel, spreekbeurten, een zoektocht, en natuurlijk ‘s nachts sterrenkijken. 
 

Sterren kijken!

Als er geen wolken zijn, worden de telescopen buitengezet, een warme trui aangetrokken en ga je samen met de begeleiders sterrenbeelden opzoeken, of je leert waarnemen met een telescoop en spot een sterrenstelsel of een mooie planeet.
 

Workshops

Ook overdag wordt er wel eens aan sterrenkunde gedaan. Zo zijn er voordrachtjes voor beginners en gevorderden waar je veel bijleert over allerlei onderwerpen. Tijdens het kamp gaan we meestal op uitstap naar een sterrenkundige plaats.
 

Spel en veel fun

Natuurlijk doen we overdag ook allerlei andere dingen, zoals sport en spelletjes. En mocht het weer tegenzitten, dan wordt er binnen een hoop plezier gemaakt! De kernleiding bereidt een gevariëerd programma voor met een goede mix tussen sterrenkunde en ontspanning.

Waar & Wanneer

Het adres is Appeldijkstraat 36, 2880 Weert. Het PAK gaat door van 4 tot en met 6 april. Adviesleeftijd is 12 tot 21 jaar. Jonger of ouder is ook mogelijk maar gelieve dan een mailtje te sturen zodat wij bevestiging kunnen geven.

Inschrijven

Inschrijven kun je hier.


BETALING

Let op: Je inschrijving is pas definitief na de betaling van 75 op BE64 4115 0424 0152 met de vermelding van de “‘naam van de deelnemer’ + PAK 2020″.
Je kan ook betalen via Paypal naar penningmeester@vvs.be

OPGELET

Belangrijk! Je moet JVS/VVS lid zijn om mee te kunnen op het PAK.

Lees hier hoe je je lid kunt maken.

Eind maart zal je een mail krijgen met de laatste richtlijnen.

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? De leiding kan je contacteren via jvs@vvs.be.

Tot in de Paasvakantie!

Categorieën: JVS

0 reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.