Het is weer zover, de JVS-dag van 2020 staat weer voor de deur. Op 15 februari verzamelen alle Vlaamse sterrenkundige jeugdverenigingen zich in Oostende voor een dag gevuld met sterrenkundig plezier. Dit jaar is West-Vlaamse kern Quasar de gastheer.

Om 10 uur verzamelen we aan het station van Oostende, we spelen een tof stadsspel en krijgen daarna de keuze uit 3 lezingen. Je kan kiezen uit een lezing over de private ruimtevaart (bedrijven als SpaceX), een lezing over de geologische kenmerken van de maan of een lezing over de correctheid van films als Interstellar, Gravity en de Martian. Alle 3 zeker de moeite.

We willen met Descartes opnieuw een grote opkomst realiseren dus als je nog niets te doen hebt schrijf je in via het onderstaande formulier!

Praktische info

Vervoer: Je kan samen met Descartes de trein nemen, we voorzien begeleiding van Genk en Hasselt. Of je kan voor je eigen vervoer zorgen. Exacte vertrek-en aankomsttijden krijg je een paar weken voor vertrek.

Kostprijs: De prijs voor JVS-dag is 15 euro voor VVS-leden en 20 euro voor niet VVS-leden. Let op: Als je lid bent van Descartes ben je NIET automatisch lid van de VVS. Voor de trein wordt ook een bijdrage gevraagd, die krijg je samen met de brief met de vertrekuren. Overschrijven kan op volgend rekeningnummer

op naam van: JVS-Quasar

BE31 7310 2802 1655

Met mededeling: “naam + JVS-dag 2020”

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Of via deze link

Categorie├źn: JVS

0 reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.