Beste Descartianen en ouders,

Komende zaterdag is het zover. Dan komen jullie te weten waar we op kamp gaan en wat voor leuke dingen we gaan doen op kamp in Njwdbklfqw (denk je te weten wat onze kamplocatie is? Je hebt nog tot zaterdag om je idee naar Tom op te sturen!). Hoofdkampleider Tom Geraerts zal jullie er alles over vertellen op de kampintro. We verwachten zowel jullie als jullie ouders om 17u in de Aula. Jullie mogen dus direct naar boven komen. Voor zij die er niet bij kunnen zijn: de PowerPoint en kampbundel worden nadien doorgestuurd en de inschrijvingen zullen pas een week later geopend worden.

De normale bijeenkomst begint zoals gewoonlijk om 18u. We beginnen met een spel van Jolien en krijgen daarna een voordracht van Seppe over ringen rond hemellichamen. Leden die niet naar de kampintro kunnen komen maar wel naar de bijeenkomst, mogen rechtstreeks naar boven komen. We zetten jullie zoals gewoonlijk om 21u weer af bij de parking.

Bij deze zouden we ook alvast willen aankondigen dat we een week later, op zaterdag 11 maart, de raketjes gaan lanceren die jullie eerder hebben gebouwd! Het zal doorgaan in de namiddag. Voor deze activiteit hebben we 14u t.e.m. 17u uitgetrokken maar volgende week krijgen jullie nog bevestiging van de uren. Bovendien kan het ook zijn dat het niet goed genoeg weer blijkt te zijn. Volgende week dus nog meer info.

Met sterrenkundige groet,

De Leiding.

Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.