Beste Descartianen en ouders,

Eindelijk is het zover, onze reguliere werking start weer op! We beginnen komende zaterdag een uurtje eerder en spreken met jullie af om 17u aan de parking. Waarom zo vroeg, hoor ik jullie nu denken. Wel, dat heeft alles te maken met de jaarintroductie, waarbij we jullie tonen wat we vorig jaar hebben gedaan en wat jullie het komende jaar staat te wachten.

Zowel ouders, leden als jeugdcursisten zijn hierbij uitgenodigd. Op het programma staan prachtige kampfoto’s, foto’s van vorig jaar, de voorstelling van een nieuwe leider, alle nieuwe functies en info over het kamp van volgend jaar. Een belangrijk punt is ditmaal de introductie van twee API’s (zie hier wat dit zijn). De jaarintroductie sluiten we af met een vragenronde en om 18u schakelen we over naar de normale bijeenkomst. Pas om 18u aansluiten kan, maar laat ons dan even iets weten.

Op het programma voor onze eerste bijeenkomst staat een geweldig spel klaar van Tom en twee boeiende voordrachten van Frederik en Koen. Rond 19u30 houden we een pauze waarbij je voor 50 cent frisdrank kunt kopen (maar water is gratis én gezonder ;-)). Zoals altijd vertrekken we rond 21u weer naar de parking. We zien jullie allemaal heel graag op de eerste bijeenkomst!

Met sterrenkundige groet,

De Leiding.

Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.