Beste ouders en leden

We hebben deze middag allemaal gehoord dat er weer nieuwe coronamaatregelen komen, een van deze nieuwe regels is dat we vanaf morgen geen activiteiten meer binnen mogen doen. Daarom hebben we de bijeenkomst wat aangepast, het is de laatste bijeenkomst van het jaar dus we zouden dan ook graag het jaar goed afsluiten.

De bijeenkomst zal er als volgt uitzien: We beginnen zoals altijd om 18 uur met het spel maar omdat we niet naar binnen kunnen en het toch nog steeds winter is gaan we het bij het spel houden en dus geen voordracht doen, we doen een spel van 2 uur en eindigen dus om 20 uur. We nemen daarom nog extra maatregelen, hieronder in het vet staan de bijkomende maatregelen.

  • We werken met inschrijvingen, er mogen maximaal 50 leden aanwezig zijn. Inschrijven kan hier of onderaan dit bericht tot aan de start van de bijeenkomst.
  • Neem een mondmasker mee, we zijn buiten dus het is niet verplicht maar we willen toch graag dat iedereen er een bij zich heeft.
  • Wanneer jij of iemand in je familie last heeft van corona symptomen dan is het beter om thuis te blijven (de symptomen kan je hier nog eens bekijken)
  • We willen iedereen vragen om zelf te zorgen voor drinken, op deze manier kunnen wij het vermijden dat iedereen komt aanschuiven om drank te kopen. We zullen dan ook geen drank verkopen op de bijeenkomst.
  • De bijeenkomst gaat volledig buiten door, er zal dan ook enkel een spel zijn. De bijeenkomst is dus gedaan om 20 uur.

Het weer ziet er op dit moment droog uit maar ook koud, zorg dus zeker dat je warm aangekleed bent. Vergeet ook geen regenjas, het weer is bijna even voorspelbaar als de maatregelen ;-).

Graag nog onze excuses voor deze late communicatie, het is voor ons ook niet altijd even duidelijk. Hopelijk zien we jullie zaterdag nog voor de laatste keer dit jaar.

Groetjes en houd het veilig

De leiding

Laden…
Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.