Allerliefste Descartianen en ouders,

Eindelijk is het zover. Samen met jullie kijkt de leiding naar zaterdag uit omdat dan de eerste fysieke bijeenkomst van het jaar zal plaatsvinden. De bijeenkomst zal zoals in september hybride zijn. Dat wilt zeggen dat er zowel fysiek als online een activiteit plaatsvindt, die met elkaar verbonden is. We zouden graag willen vragen dat iedereen die komt onderstaande afspraken doorleest.

Online: Voor zij die fysiek niet kunnen komen zal er online ook een activiteit plaatsvinden. We verzamelen zoals gewoonlijk om 18u in de Discord. Dit zal duren tot 21u. Leider Tom zal een voordracht voorzien die ook tegelijkertijd fysiek gevolgd wordt aan de sterrenwacht.

Fysiek: Het is weer mogelijk om met zijn allen samen te komen aan de Cosmodrome en een Descartes bijeenkomst te houden. Het zal echter net iets anders zijn dan anders. Er worden twee groepen van maximaal 25 personen gevormd op basis van wie zich inschrijft. Jullie worden van in het begin op de parking opgesplitst. Inschrijven is hiervoor verplicht en kan via het Google form onderaan deze pagina of door hier te klikken. Dit kan nog tot net voor de bijeenkomst maar er staat een harde limiet op van 50 inschrijvingen. De volgende afspraken gelden:

  • Inschrijven is verplicht zodat wij de groepen kunnen samenstellen en jouw informatie indien nodig kunnen doorgeven aan contact tracers. Onze medische verantwoordelijke, Seppe Degelin Willekens, is onze “corona-coördinator” en houdt zich hiermee bezig.
  • Kom alleen als jij en jouw huisgenoten drie dagen asymptomatisch zijn of een negatieve test hebben van de afgelopen drie dagen of symptomen hebben als gevolg van een chronische aandoening. Kom ook niet wanneer jij of een van je huisgenoten positief getest is en/of je officieel in quarantaine moet.
  • Neem een mondmasker mee naar Descartes en draag deze ten alle tijden. Hier staat tegenover dat jullie geen strikt verplichte 1,5m afstand moeten houden onderling.
  • De leiding behoort niet tot de bubbel van 25. Probeer dus extra afstand te houden tot hen.
  • De bijeenkomst gaat alleen buiten door. Zorg dat je hierop gekleed bent!
  • Naar Descartes komen betekent niet dat je geen andere hobby kunt beoefenen die week, deze regel is vervallen op 12 mei.
  • Zorg dat je een goed humeur meeneemt!

Voorlopig gelden deze regels ook voor de volgende bijeenkomsten. Als er nog vragen zijn, twijfel dan niet om een berichtje te sturen naar leiding@jvs-descartes.org. De leiding kan alvast niet wachten tot zaterdag! Tot dan!

Met sterrenkundige groet,

De leiding.

Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.