Dag jongens en meisjes,

Het is eindelijk zover, we kunnen terug opnieuw fysieke bijeenkomsten doen! We zullen op zaterdag 15 mei terug samen komen op de Cosmodrome, dit natuurlijk wel met respect voor alle regels. Over de inhoud van de bijeenkomst zullen jullie in de loop van volgende week een mail krijgen maar over de COVID-regels kunnen jullie alles lezen in dit bericht.

Eerst en vooral moeten we werken in beperkte bubbels, er mogen 25 mensen (exclusief begeleiding) in een bubbel zitten. Om dit een beetje te kunnen organiseren vragen we jullie om je opnieuw in te schrijven voor de bijeenkomst, zoals in het begin van het jaar. Als er meer dan 25 mensen inschrijven dan werken we met verschillende bubbels dus geen stress, er is plaats genoeg. Ook is iedereen welkom, ongeacht leeftijd.

Ten tweede gaat de bijeenkomst sowieso door en sowieso buiten door, dat wilt zeggen dat je je moet voorbereiden op verschillende weersomstandigheden (want in de regen spelen is ook eens leuk).

Ten laatste is het verplicht om een mondmasker te dragen gedurende de hele bijeenkomst, neem er dus zeker een mee!

Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2JUULiY6YNU3BeudcaIRcQHLgt3NrFaCGzLJ9RSlAO_0kNg/viewform?usp=sf_link

Wij kijken er in ieder geval naar uit om jullie allemaal terug te zien!

Categorieën: Bijeenkomsten

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.