Beste Descartianen en ouders,

Ondertussen is de sterrenkijkdag alweer twee weken geleden en staat de volgende bijeenkomst voor de boeg. Echter gaat het ook deze keer om een speciale editie gezien we beginnen met de kampintroductie.

We beginnen om 17u in de aula met de kampintroductie. We wachten jullie dit keer niet op aan de parking. De leden worden met hun ouders verwacht in de aula om 17u. Boven zal de zwarte deur open staan om jullie door te laten naar de zaal. De kampintro zal duren tot 17u45, wanneer de eigenlijke bijeenkomst begint met de leden. Er is na de introductie en tijdens het spel tijd voor eventuele persoonlijke vragen aan de leiding. Aansluiten zonder naar de intro te komen is natuurlijk ook mogelijk.

Het spel wordt zaterdag voorzien door Koen en Miquel. Dit in tegenstelling tot de voordracht, die gegeven zal worden door Miquel en Koen. Hierbij zal je meer te weten komen over een interessant nieuw project waar zij binnen Descartes het afgelopen jaar aan hebben gewerkt. Zoals altijd vertrekken we met jullie terug naar de parking om 21u.

Betreffende onze maatregelen in verband met het Covid 19 uitbraak werd door onze medisch verantwoordelijke, Seppe, een aparte mail gestuurd naar de leden en ouders van Descartes. Indien u deze mail niet gehad heeft, gelieve een seintje te geven.

Met sterrenkundige groet en tot zaterdag!

De leiding.

Categorie├źn: Bijeenkomsten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.