Beste leden en ouders

We doen met onze jeugdvereniging mee aan een project van PXL genaamd Vakwerk. Hiervoor zouden we enkele opdrachten moeten uitvoeren en daar hebben we jullie hulp bij nodig.

De bijeenkomst van 23/03 zal in het teken staan van dit project. We zullen ons in twee groepen verdelen om dan in elke groep aan een opdracht te werken. Een van deze opdrachten is het bouwen van een spaghettibrug van 60cm lang met enkel droge spaghetti, een bol wol en een hoop elastiekjes. Deze brug moet een gewicht van 3kg kunnen houden! De andere opdracht bestaat uit het maken van een grote waterconstructie. Dit zal enkele meters groot en breed worden alsook dienen we rekening te houden met extra criteria zoals enkel het gebruik van huis, tuin en keuken materiaal / recyclage/hernieuwbare materialen.

Bij dit laatste hebben we jullie hulp bij nodig. We zijn opzoek naar bruikbaar materiaal voor deze constructie. Het zou een grote hulp zijn als jullie materiaal zouden meebrengen. Voorbeelden zijn emmers, oude tuinslangen, PET-flessen, (PVC) buizen, duct tape, touw,… Dit mag je morgen al meenemen naar de bijeenkomst (09/03) of anders over 2 weken op de bijeenkomst van 23/03.

Ook even de volgende disclaimer: Deze materialen kunnen beschadigd worden en krijgen jullie misschien niet terug.

Alvast bedankt voor enthousiasme en moeite!

Vriendelijke groet
Tom Geraerts


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.