Beste Descartiaan,

Bij deze een overzicht van alle activiteiten in de komende 3 maanden. Hieronder vind je het overzicht van de maanden januari, februari en maart. Zet deze alvast in je agenda!
Er komt dus geen mail meer voor elke activiteit, bij speciale activiteiten waar meer info bij hoort volgt er uiteraard wel nog een aparte mail.

  • 13 januari: bijeenkomst
  • 27 januari: bijeenkomst
  • 10 februari: vriendjesdag
  • 24 februari: JVS-dag
  • 2 maart: lancering raketjes (14u) (op voorwaarde van geschikt weer)
  • 9 maart: kampintro (17u) + bijeenkomst
  • 23 maart: bijeenkomst

Vriendjesdag 10/02:
We organiseren voor het eerst een vriendjesdag!
Dit zal een bijeenkomst zijn zoals elke andere met een spel en een voordracht, maar deze keer mag je een vriend of vriendin meenemen! Zo kunnen ook jullie vrienden kennis maken met Descartes en we maken er samen een top bijeenkomst van.

JVS-Dag 24/02:
Dit jaar gaan er samen met de andere JVS kernen weer een leuke JVS-Dag van maken in Halle, bij JVS-Hyperion. We gaan aan de slag met onze eigen marsrovers, er komt een spreker en de traditionele filmpjes van elke kern zijn er ook weer bij.
Inschrijven

Lancering raketjes 02/03:
Om 13u45 zullen we verzamelen aan de parking van de Cosmodrome waarna we samen de raketjes gaan afschieten. Nodig zeker ook je familie uit om samen jouw bouwwerk te kunnen bewonderen!
Je moet hier zelf niks voor meenemen of voorbereiden, wij houden jullie raketjes klaar, hou er wel rekening mee dat het misschien koud kan zijn en we zeker 2 uur buiten gaan zijn.
Dit is op voorwaarde dat het weer geschikt is. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Kampintro 09/03:
Voor de bijeenkomst zal de kampintro plaatsvinden. We beginnen om 17u in de aula boven in de Cosmodrome. Ouders zijn hier uiteraard ook welkom om alle informatie mee te krijgen. Hierna volgt een gewone bijeenkomst vanaf 18u.

Bij deze willen we ook graag een herinnering geven dat een up-to-date overzicht van onze activiteiten steeds te vinden is in onze agenda, via de website: www.jvs-descartes.org/agenda. Als je het jezelf makkelijk wil maken, kan je deze agenda zelfs toevoegen aan je eigen Google Calendar via de link op die zelfde pagina.

Bij wijzigingen of speciale activiteiten houden we je uiteraard verder op de hoogte.

Groetjes
De leiding

Descartes op Whatsapp!

Join nu ook onze Whatsapp groep: Descartes op Whatsapp
Zo blijf je steeds op de hoogte met een simpel berichtje!


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.