Beste Descartianen en ouders,

Allereerst wensen we jullie een heel fijn 2022 met veel wetenschap, sterrenkunde en een jaar met vooral ook fysieke activiteiten!

Voor Descartes is 2022 een belangrijk jaar. We worden namelijk 50 jaar! Jullie mogen ervan uitgaan dat we die mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan. Zet zeker al 26/03 in je agenda want dan vieren we ons jubileum. Daarnaast organiseren we eind februari de JVS-Dag (19/2) en gaan we op buitenlands kamp (1/7-10/7), genoeg om naar uit te kijken!

We gaan 2022 van start met een nieuwe leidster! Uit de 6 kandidaat aspiranten die graag leider wilden worden, werd Jolien Daniƫls gekozen om de leidingsploeg te versterken. We willen nogmaals de overige aspiranten feliciteren met de twee geslaagde bijeenkomsten die zij organiseerden en wensen Jolien heel veel succes!

Helaas moeten we jullie mededelen dat het geplande kerstfeestje afgelast wordt. Voor de komende tijd mogen er namelijk geen jeugdactiviteiten met een binnencomponent georganiseerd worden. Maar niet getreurd, het kerstfeest team wilt de bijhorende activiteiten een andere keer fysiek organiseren. Dit betekent wel dat we jullie voor lange tijd moeten missen. We zijn daarom aan het kijken of we de normale bijeenkomsten eerder dan gepland online kunnen laten doorgaan. Meer info volgt nog.

Ten slotte nog iets over de jeugdcursus. De laatste les bestaat uit een activiteit die zowel binnen als fysiek moet doorgaan: raketjes knutselen. We wachten daarom nog af tot er weer versoepelingen komen om dit door te laten gaan. Jullie horen het dan tijdig van ons!

Met sterrenkundige groet,

De Leiding.

Categorieƫn: Algemeen

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.