Opgelet: onderstaand bericht is niet van toepassing voor jeugdcursisten. Hun lidmaatschap geldt nog tot september 2020.


Beste Descartianen en ouders,


De tijd is weer gekomen om het lidmaatschap van de Cosmodrome (en dus van Descartes) te verlengen. Normaal gezien heeft iedereen die lid was in 2019 een brief ontvangen om het lidmaatschap te verlengen voor 2020. Als je binnen de week geen brief ontvangt, gelieve dan een seintje te geven. Het lidmaatschap kost €25 pp.


Bijkomend hebben jullie ook de keuze om het JVS/VVS-lidmaatschap te verlengen. Dit kost €24 en geeft je toegang tot het Paas Astro Kamp en korting voor alle andere JVS-activiteiten zoals de JVS-Dag, het WAAc, de zomeractiviteit,… Daarnaast ontvang je een jaar lang het tijdschrift “Heelal” en de hemelkalender van de VVS, “Astra” van de JVS en de sterrenkijkkrant.


Opgelet: de JVS is niet hetzelfde als JVS-Descartes. Descartes is de lokale afdeling van de Vlaamse Jongerenvereniging Voor Sterrenkunde (JVS). Je moet geen lid zijn van de VVS/JVS om mee te doen met activiteiten van Descartes. Meer informatie vind je hier.


Je kunt je hiervoor ook rechtstreeks bij de VVS inschrijven. Als je dit lidmaatschap via de Cosmodrome betaalt, krijg je echter €4 korting (€24 ipv €28). Ook sta je bij de VVS dan officieël als JVS-Descartes lid geregistreerd, wat dan weer handig is voor ons als vereniging.


Als er iets niet duidelijk is, geef gerust een seintje.


Met sterrenkundige groeten,

Wout Goesaert.

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.