Beste Descartianen, Jezerianen en ouders

Deze zaterdag, 25 november, gaat de eerste waarneemavond van dit werkjaar door. Deze keer is het extra speciaal, want we mogen de terreinen van het Nationaal Park Hoge Kempen gebruiken. Heel fijn dus, want dat betekent dat we veel minder last zullen hebben van lichtvervuiling. We geven je hier even de praktische informatie.

We spreken zaterdag af om 19u00 op de Salamander Parking aan de Toegangspoort van de Mechelse Heide. Kijk even op het plannetje zodat je zeker juist zit. Van hier nemen we je, en eventueel jouw telescoop, mee richting de waarneemlocatie. Hier zullen we een toffe waarneemavond kunnen beleven met heel wat hemelobjecten die je niet kan zien op kamp. Na het waarnemen zullen we terugkeren richting de parking, waar je ouders je kunnen komen ophalen. Omdat we je met de auto terug richting de parking zullen brengen, plannen we twee momenten in waarop jullie kunnen doorgaan, ééntje om 22u00 en ééntje om 24u00.

Als je graag wil meedoen met deze activiteit, vragen we wel voor een inschrijving. Zo hebben wij een zicht op wie we allemaal kunnen verwachten. Hier kan je ook kiezen wanneer je zal vertrekken. Inschrijven kan via dit formulier: Inschrijving Waarneemavond

Uiteraard hangt het waarnemen nog af van het weer. Wij zullen dit in de gaten houden en op vrijdag 24/11 ten laatste laten weten of de waarneemavond al dan niet zal doorgaan.

Hopelijk tot zaterdag!

Groetjes
De leiding


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.