Beste Descartianen en ouders,

We hebben gisteren telefoon gekregen van niemand minder dan Barbara van Nicomedië, die nog wat af te handelen zaakjes heeft. Descartes houdt daarom een (griezel) tocht op de Terrill van Waterschei. We verwachten jullie op het normale uur van 17u45 maar niet op de normale locatie. Jullie mogen namelijk komen naar Parking 1 van Thorpark: André Dumontlaan 67, 3600 Genk.

Daarnaast mogen jullie allemaal een beker meenemen waaruit jullie een warme vloeistof kunnen drinken (chocomelk). Dat kan bijvoorbeeld een mok of een thermos zijn. Neem dan wel een zakje mee waarin je een mok kunt bewaren. Doe ook zeker stevig schoeisel aan, we gaan de Terrill beklimmen!

Tenslotte willen we jullie waarschuwen dat er op een griezeltocht natuurlijk ook wel een paar schrikfiguren kunnen rondlopen. Als jij daar niet zo’n fan van bent, is het misschien beter om een keertje thuis te blijven. Maar als je twijfelt, kun je altijd aan het begin van de tocht tegen een leider zeggen dat je er wat schrik van hebt en dan zorgen we ervoor dat jij heelhuids thuis raakt!

Aan de jeugdcursisten: zij die graag willen blijven voor de halloweentocht kunnen wij mee vervoeren naar Waterschei. Gelieve dit dan wel op voorhand aan ons te melden zodat wij voor jou een plekje in de auto reserveren. Je kunt nog steeds een lunchpakketje meenemen zolang je een tas hebt om een eventuele brooddoos in te steken.

Met sterrenkundige groet,

De Leiding.

Categorieën: Mededelingen

0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.