Beste Descartianen en ouders,

Omdat er een aantal zaken zijn die we jullie moeten mededelen, hebben we besloten om ze in dit algemene bericht samen te bundelen:

Lancering raketjes Jeugdcursus:

Omwille van slecht weer, andere samenvallende activiteiten en later de Corona crisis hebben de lanceringen van de raketjes nog niet plaatsgevonden. Geen nood, jullie raketjes staan nog steeds veilig klaar voor lancering. Waarschijnlijk zal dit in de zomermaanden kunnen doorgaan. We gaan op zoek naar een datum om ze te lanceren en zullen hier met jullie nog over communiceren.

Infomoment 20/06 Corona maatregelen kamp:

Ook op ons Descartes kamp zullen we maatregelen moeten nemen om het kamp zo veilig mogelijk te maken. De leiding heeft de afgelopen weken uitgezocht hoe we jullie veiligheid optimaal kunnen garanderen zonder dit ten koste te laten gaan van de kwaliteit van het kamp. Hierover zal 20/06 een online infomoment plaatsvinden om 19u waarbij naast onze uitleg ook vragen beantwoord kunnen worden. Dit infomoment wordt later via YouTube beschikbaar gesteld en een overzicht van alle maatregelen zullen via mail opgestuurd worden. Meer info over de praktische aanpak van dit infomoment volgt nog.

Géén JVS Zomeractiviteit voor kampgangers:

Een onderdeel van de maatregelen, die nog uitgebreid gecommuniceerd zullen worden, is dat contact met andere (jongeren) groepen vermeden moet worden tot 5 dagen voor het Descartes zomerkamp. Daarom vragen we iedereen die meekomt op kamp zich niet in te schrijven voor de zomeractiviteit van de JVS op 04/07, 3 dagen voor het Descarteskamp. Leden die niet mee komen op kamp mogen zich natuurlijk wel inschrijven maar er zal geen begeleiding meegaan naar de activiteit omdat de leiding zich ook aan de maatregelen zullen houden.

Laatste Bijeenkomst:

In deze tijden is het iets moeilijker om iedereen te bereiken én zeker te zijn dat onze boodschappen aankomen. Vandaar de herinnering dat afgelopen bijeenkomst de laatste was en dat er tot september geen nieuwe bijeenkomsten zullen plaatsvinden. De voordracht van vorige bijeenkomst over de lancering van SpaceX kan online herbekeken worden.

We wensen jullie allemaal veel succes met de examens of eindtoetsen, indien ze doorgaan, en kijken ernaar uit om jullie allemaal terug te zien op kamp. Moesten jullie met vragen zitten over bovenstaande mededelingen, twijfel dan niet om ons hierover te contacteren. Tot op kamp en/of de raketlancering!

Met sterrenkundige groeten,

De Leiding.


0 reacties

Een reactie achterlaten

Avatar plaatshouder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.