Beste jeugdcursisten en ouders,


Deze zaterdag vindt er weer een jeugdcursus plaats. We gaan deze keer het planetenpad bewandelen (als het weer het toelaat) en ontdekken hoe het zonnestelsel is ontstaan en eruit ziet. De les zal door Wout gegeven worden en zoals altijd duren van 15u tot 17u15. We wachten jullie op van 14u45 tot 15u aan de parking van de Cosmodrome. Het is best om een drankje en een koekje mee te nemen.


Na de jeugdcursus vindt er weer een  toffe bijeenkomst plaats. Het zal echter geen gewone bijeenkomst zijn, maar een griezelbijeenkomst in het thema van Halloween. We gaan een aantal spellen spelen in de buurt van de Cosmodrome en daarna genieten van lekkere pompoensoep. Dus jullie zijn allemaal welkom om te blijven voor de bijeenkomst. Best nemen jullie dan wel een lunchpakket mee, stevige schoenen en iets warmere kledij. Meer informatie over de bijeenkomst vinden jullie in mijn vorige mail over de bijeenkomst aan alle leden van Descartes.


Verder wil ik er nog op wijzen dat nog niet idereen betaald heeft. Gelieve dit zo snel mogelijk in orde te maken door €50 mee te nemen naar de cursus of door €50 over te schrijven naar BE31 7351 6208 4055


Met sterrenkundige groet,

Wout.

Categorieën: Jeugdcursus

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.