Beste cursisten en ouders,

Deze zaterdag vindt de tweede les van de jeugdcursus plaats. Deze keer geeft leider Seppe de les. Het zal gaan over hoe de eerste sterren zijn ontstaan, hoe sterren juist werken en hoe we de energie van sterren kunnen beheersen en gebruiken hier op Aarde.

We komen jullie opwachten aan de parking van de Cosmodrome en zullen samen naar de Cosmodrome gaan. We proberen rond 15u met iedereen te vertrekken aan de parking en zullen aan de parking staan vanaf 14u45. Moest je er niet geraken voor 15u, mag je zelf naar de Cosmodrome komen. We zitten zaterdag in dezelfde zaal als bij de eerste les. We raden aan om een koekje mee te nemen voor tijdens de pauze en eventueel een drankje (wij zorgen sowieso voor water).

We nodigen ook alle jeugdcursisten uit om na de jeugdcursus te blijven om eens mee te doen met een bijeenkomst van Descartes. We spelen zaterdag een spel van Owen en ikzelf zal een interessante voordracht geven. Het is best om dan een lunchpakket mee te nemen dat je tussen de jeugdcursus en bijeenkomst kan op eten.

Voor degenen die niet blijven voor de bijeenkomst, we zetten jullie weer af rond 17u15 aan de parking van de Cosmodrome. Na de bijeenkomst zetten we alle leden af aan die parking rond 21u.

Voor meer informatie mag je me altijd een mailtje sturen.

Met sterrenkundige groet,

Wout.

Categorie├źn: Jeugdcursus

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.