Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben heeft JVS-Descartes een jaar geen website gehad. Dit kwam doordat onze oude host onze vorige website had verwijderd zonder ons op de hoogte te stellen. Omdat onze vorige website software ook al niet meer geüpdatet was sinds 2009, hebben we besloten om met een propere lei te beginnen en de website terug op te bouwen.

MOGELIJKHEDEN

Informeren


Ten eerste is onze website bedoeld om mogelijke nieuwe leden te informeren over wie we zijn en wat we doen. Ten tweede is het evenzeer de bedoeling om bestaande leden en hun ouders te informeren over opkomende activiteiten en te rapporteren over recente activiteiten met foto’s en verslagen.

Selena


Ook willen we aan de hand van deze nieuwe website de “Selena” terug brengen na meer dan 3 jaar afwezig te zijn geweest. Maar net zoals de website gaan we de “Selena” ook vernieuwen. We gaan namelijk op regelmatige basis individuele artikels posten op deze website in plaats van
6 maandelijks een volledig tijdschrift uit te brengen.

Ons eerste artikel over hoe de live beelden van de eerste stap op de maan werden ontvangen, kan je hier lezen: “De maanlanding in Australië”

Contact Mogelijkheden


We hebben tevens de mogelijkheden om ons te contacteren uitgebreid. We hebben nu namelijk een e-mailadres voor elke functie binnen onze leidingsploeg. Zodanig dat u niet meer de juiste persoon moet opzoeken of een mailtje naar de hele leiding moet sturen om een specifieke mail te sturen.

U kan deze e-mailadressen hier vinden: Contact

Webshop


We verkennen ook het idee om via een webshop bepaalde zaken te verkopen.

Om te starten willen we deze gebruiken zodat u de truien of T-shirts kan bestellen. Het voordeel van de webshop hierin is dat u op voorhand kan betalen d.m.v. een overschrijving of PayPal. Zo kunnen we dan deze trui op voorhand klaarleggen en zo kan u tevens zien of we nog de juiste maat ter beschikking hebben.

Vervolgens willen we de webshop eventueel verder uitbreiden met andere artikelen maar dit zijn momenteel nog toekomstplannen.

Opmerkingen?

Indien u nog opmerkingen heeft over deze website of nog iets ziet dat niet klopt, aarzel niet om me te contacteren via webmaster@jvs-descartes.org

Met vriendelijke groet,

Webmaster
Koen Verlinden

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.